شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1401/06/02 - 11:38
  • - تعداد بازدید: 62
  • - تعداد بازدید کنندگان: 62
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا برای کارشناسان بهداشت حرفه ای صنایع برگزار شد.

4729.mp3 جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا برای کارشناسان بهداشت حرفه ای صنایع برگزار شد.

جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری های  منتقله از آب و غذا برای کارشناسان بهداشت حرفه ای صنایع برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار ، جلسه آموزشی پیشگیری از بیماری های  منتقله از آب و غذا برای کارشناسان بهداشت حرفه ای صنایع  در روز یکشنبه سی ام مرداد 1401 در سالن همایش های شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد. با توجه به اهمیت بیماری های منتقله از آب و غذا و خطر شیوع و همه گیری این بیماری در فصول گرم سال ، جلسه آموزشی بیماری های منتقله از آب و غذا با اولویت بیماری های التور برای کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع شهریار برگزار شد . دراین جلسه که  با هماهنگی واحد بهداشت حرفه ای  بر می گزار می شد اکبر شعبانی کارشناس برنامه بیماری های منتقله از آب و غذا در خصوص اهمیت این بیماری ، نگرانی های موجود و راه های  انتقال و پیشگیری از آن  مطالب آموزشی خود را ارائه کردند .

بیماری‌های منتقله از غذا بیماری‌هایی هستند که از خوردن غذا و یا نوشیدنی‌های آلوده ناشی می‌شوند.  می‌توان گفت بیش از ۲۵۰ عامل بیماری‌زای مختلف با طغیان‌های بیماری‌های منتقله از غذا مرتبط هستند. برای تعریف طغیان ناشی از یک بیماری منتقله از آب و غذا تعاریف مختلفی وجود دارد. مهمترین تعریف رایج در این مورد که در نظام مراقبت نیز به کار برده می‌شود به این شرح است: «اگر دو نفر یا بیشتر از یک غذا یا آشامیدنی مشترک استفاده کرده و علائم بالینی مشترکی داشته باشند، طغیان بیماری منتقله از آب و غذا اتفاق افتاده است».

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار شبکه
  • کد خبر : 4729
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی شهریار
خبرنگار

روابط عمومی شهریار

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings