شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1401/01/08 - 04:14
  • - تعداد بازدید: 537
  • - تعداد بازدید کنندگان: 537
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

شناسايي کارگاه غير مجاز توليد لواشک و آلوچه در شهرستان شهريار

283019.mp3 شناسايي کارگاه غير مجاز توليد لواشک و آلوچه در شهرستان شهريار
شناسايي کارگاه غير مجاز توليد لواشک و  آلوچه در شهرستان شهريار


کارگاه غير مجاز توليد لواشک و  آلوچه در خادم آباد شهريار، شناسايي گرديد.
به گزارش روابط عمومي شبکه بهداشت و درمان شهريار، با شناسايي کارگاه غير مجاز توليد آلوچه در خادم آباد توسط عوامل انتظامي شهرستان شهريار؛ کارشناسان بهداشت محيط در روز هفتم فروردين با مراجعه به محل توليد که در منزل مسکوني ان مذکور؛ شرايط توليد اين مرکز را مورد بازديد قرار دادند.
در اين کارگاه که در منزل مسکوني واقع است؛ توليد آلوچه بدون اخذ مجوزهاي مربوطه و در شرايط غير بهداشتي انجام مي شد لذا  محصولات توليد شده اين کارگاه که حدود ?? کيلوگرم آلوچه بود در همان زمان معدوم گرديد و پرونده رسيدگي به تخلف عوامل و متصديان اين کارگاه غيرمجاز به مراجع قضايي ارجاع شده است.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهريار؛ ضمن توصيه به شهروندان در خصوص تهيه مواد غذايي مورد استفاده خود از مراکز معتبر و مجاز تأکيد مي نمايد از خريد فله و بدون بسته بندي مواد غذايي به شدت خود داري نمايند زيرا به دليل مشخص نبودن محل توليد و زمان انقضاء مصرف و عدم اعمال نظارت هاي لازم در کليه مراحل توليد، توزيع و عرضه؛  مي تواند سلامت مصرف کنندگان را با مخاطرات جدي روبه رو سازد. همچنين اگر ماده غذايي مورد نظر مشمول اخذ پروانه هاي بهداشتي است، حتما به داشتن پروانه بهداشتي ماده غذايي و نيز مشخصات برچسب گذاري دقت کامل نماييد. مواردي که بايد در برچسب کالا بايد ذکر شود شامل شماره پروانه ساخت اخذ شده از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي؛ ذکر نوع محصول مانند ماست کم چرب، لواشک زرشک، ويفر کاکائويي؛ ذکر حجم يا وزن محصول؛ذکر ترکيبات به کار رفته در فرمول محصول؛آدرس و شماره تلفن کارخانه (و يا دفتر مرکزي)؛ شماره سري ساخت توليد؛تاريخ توليد و انقضاء؛ ذکر موارد منع مصرف در صورت لزوم؛ ذکر نحوه مصرف در صورت لزوم و شرايط نگهداري مي باشد.







  • گروه اخبار : آرشيو اخبار
  • کد خبر : 283019
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings