شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1395/04/03 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدید کنندگان: 3
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

فضيلت شب قدر

فضيلت شب قدر

280751.mp3 فضيلت شب قدر


Normal
0




false
false
false

EN-US
X-NONE
FA



























از پيامبر گرامي اسلام (ص) نيز نقل است: از خداوند به دور باد و نفرين بر کسي که به شب قدر برسد و زنده باشد، اما آمرزيده نشود.


"انس بن مالک" از پيامبر (ص) نقل کرده که فرمودند: ماه مبارک به شما رو آورده است و در اين ماه شبي است که برتر از هزار ماه است و هر کس از فيض شب قدر محروم گردد، از تمام خيرات بي‌نصيب مانده است و محروم نمي‌ماند از برکات شب قدر، مگر کسي که خويشتن را محروم کرده است.


از امام باقر (ع) نيز درباره به وجود آمدن شب قدر نقل است: که اگر خداوند کارهاي مؤمنان را چند برابر نکند به سر حد کمال نمي‌رسند، اما از راه لطف کارهاي نيکوي آن‌ها را چند برابر مي‌فرمايد تا کاستي هايشان جبران شود.


بر اين اساس، راز سعادتمند شدن انسان‌ها در شب قدر، عمل اختياري صالحي است که با عنايت خداوند، برکت يافته و چند برابر مي‌شود.


از حضرت رسول (ص) نيز پيرامون شب زنده داري شب قدر نقل است که فرمودند: کسي که شب قدر را شب زنده‌داري کند، تا شب قدر آينده، عذاب دوزخ از او دور گردد.


امام موسي بن جعفر (ع) نيز درباره شب قدر فرمودند: کسي که در شب قدر غسل کرده و تا سپيده صبح شب زنده‌داري کند، گناهانش آمرزيده مي‌شود.


تمامي اين روايات بر اين مطلب دلالت دارند که برخي مقدرات و پاداش‌ها، مانند دور شدن از عذاب دوزخ، نتيجه کار خود بندگان است و سرنوشت هر انساني در شب قدر به دست خودش رقم مي‌خورد.


در شب قدر به خواندن دعاهايي از جمله "جوش کبير"، "دعاي افتتاح" و "ابوحمزه ثمالي" سفارش شده زيرا انسان با يادآوري لطف، گذشت، کرم، رحمت و بخشش بي‌پايان خداي مهربان او را در کنار و دستگير خويش مي‌بيند و نور اميد در دلش مي درخشد.
DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99"
LatentStyleCount="267">
UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal" />
UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1" />













  • گروه اخبار : آرشيو اخبار
  • کد خبر : 280751
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings