کارگاه آموزشی با موضوع تغذیه سالم برای طلاب خواهر حوزه علمیه نرجس خاتون(خواهران) برگزار شد
کارگاه آموزشی با موضوع تغذیه سالم برای طلاب خواهر حوزه علمیه نرجس خاتون(خواهران) برگزار شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار، کارگاه آموزشی با موضوع تغذیه سالم در روز چهارشنبه 5 مرداد 1401 درحوزه علمیه نرجس خاتون شهریار با هدف ارتقا سواد تغذیه ای طلاب خواهر شهرستان شهریار برگزار شد . در این جلسه آموزشی که با حضور سرکار خانم ابراهیمی نماینده حوزه علمیه و خانم ها آزاده محمد ابراهیم و سمانه سادات بحرالعلوم کازشناسان واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد 20 نفر از طلاب خواهر شرکت داشتند و مباحث نمک ، نمک دریا ، مرغ سایز، آرسنیک برنج و ریز مغذی ها مطرح و تدریس شد.
منظور ار مرغ سایز، مرغ های با وزن کمتر از ۲ کیلوگرم است و مرغ های با دامنه وزنی حدود ۶/۱ تا ۲ کیلوگرم در بهترین شرایط سلامت و درجه کیفی بالاتری هستند. مرغ سایز مقدار چربی کمتری دارد در حالیکه مرغ های درشت مقادیر زیادی چربی دارند. چربی موجود در مرغ درشت موجب افزایش دریافت چربی، اضافه وزن، چاقی و اختلال در چربی خون می شود.
کامنت