شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1399/02/30 - 08:10
  • - تعداد بازدید: 1489
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1489
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

کارگاه غير مجاز توليد آلوچه و لواشک در فاز 2 انديشه در شهرستان شهريار شناسايي و پلمپ شد

281852.mp3 کارگاه غير مجاز توليد آلوچه و لواشک در فاز 2 انديشه در شهرستان شهريار شناسايي و پلمپ شد




کارگاه غير مجاز توليد آلوچه و لواشک در فاز 2 انديشه در شهرستان شهريار شناسايي و پلمپ شد                 .
به گزارش روابط عمومي شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهريار؛ اين کارگاه غير مجاز توسط کلانتري فاز 2 انديشه شناسايي و گزارش  شد. در اين زمينه کارشناسان بهداشت محيط شبکه بهداشت و درمان با اخذ حکم قضايي از دادگستري و با حضور عوامل کلانتري با حضور در محل کارگاه، نسبت به توقيف و معدوم سازي  100 کيلوگرم آلوچه، نمک و رنگ غير مجاز  و همچنين پلمب واحد توليد کننده و تجهيزات مربوطه اقدام نمودند. بديهي است اين کارگاه در شرايط کاملا غير بهداشتي و بدون اخذ مجوزهاي لازم فعاليت مي نمود.پرونده اين کارگاه غيرمجاز جهت اقدام قانوني به مراجع قضايي ارسال شد.
دکتر محمدهادي ناصح، مدير شبکه بهداشت و درمان شهريار در اين خصوص تصريح نمود برچسب مشخصات مواد غذايي، آشاميدني و خوراکي يکي از موارد بسيار مهمي است که بايد در خريد مواد غذايي و آشاميدني مورد توجه قرار گيرد وي به شهروندان توصيه نمود از خريد مواد غذايي فله اي و بدون مشخصات و بسته بندي خودداري نماييد و در زمان خريد به تاريخ توليد و انقضا دقت نمايند.
مدير شبکه بهداشت و درمان شهريار از  شهروندان درخواست نمود در صورت مواجهه با هرگونه تخلف بهداشتي مراتب را از طريق سامانه 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و يا سامانه شبانه روزي رسيدگي به شکايات شبکه بهداشت و درمان با شماره تماس 65221216 گزارش نمايند.
  • گروه اخبار : آرشيو اخبار
  • کد خبر : 281852
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings