کارگاه غير مجازفرآوري و آماده سازي سوسيس و کالباس و توليد همبرگر دست ساز و گوشت گريل شده در شهرستان شهريارشناسايي و پلمپ شد.
281874.mp3
کارگاه غير مجازفرآوري و آماده سازي سوسيس و کالباس و توليد همبرگر دست ساز و گوشت گريل شده در شهرستان شهريارشناسايي و پلمپ شد.
کارگاه غير مجازفرآوري و آماده سازي سوسيس و کالباس و توليد همبرگر دست ساز و گوشت گريل شده در شهرستان شهريارشناسايي و پلمپ شد .
به گزارش روابط عمومي شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهريار، اين کارگاه غير مجاز پيروگزارش مردمي مبني برتوليدهمبرگر دست ساز و گوشت گريل شده در باباسلمان شهريار شناسايي شد. . . .....
کارشناسان بهداشت محيط شبکه بهداشت و درمان با حضور در محل اين کارگاه نسبت به توقيف و امحاء 15کيلو نمک غير مجاز،84 کيلو سس مايونز تاريخ مصرف گذشته و 2 ليتر اسانس غير مجاز جهت دودي کردن محصولات اقدام نمودند و همچنين واحد مربوطه پلمپ شد.
پرونده متصدي اين کارگاه غيرمجاز که در شرايط کاملا غيربهداشتي و بدون اخذ مجوزهاي مربوطه نسبت به توليد اقدام نموده بود، به مراجع قضايي ارجاع شد.
: