شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1399/04/19 - 06:51
  • - تعداد بازدید: 1551
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1551
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

کارگاه غير مجازفرآوري و آماده سازي سوسيس و کالباس و توليد همبرگر دست ساز و گوشت گريل شده در شهرستان شهريارشناسايي و پلمپ شد.

281874.mp3 کارگاه غير مجازفرآوري و آماده سازي سوسيس و کالباس و توليد همبرگر دست ساز و گوشت گريل شده در شهرستان شهريارشناسايي و پلمپ شد.





کارگاه غير مجازفرآوري و آماده سازي سوسيس و کالباس و توليد همبرگر دست ساز و گوشت گريل شده در شهرستان شهريارشناسايي و پلمپ شد                        .


به گزارش روابط عمومي شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهريار، اين کارگاه غير مجاز پيروگزارش مردمي مبني برتوليدهمبرگر دست ساز و گوشت گريل شده در باباسلمان شهريار شناسايي شد. .  .                                      .....
کارشناسان بهداشت محيط شبکه بهداشت و درمان با حضور در محل اين کارگاه نسبت به توقيف و امحاء 15کيلو نمک غير مجاز،84 کيلو سس مايونز تاريخ مصرف گذشته و 2 ليتر اسانس غير مجاز جهت دودي کردن محصولات اقدام نمودند و همچنين  واحد مربوطه پلمپ شد.
پرونده متصدي اين کارگاه غيرمجاز که در شرايط کاملا غيربهداشتي و بدون اخذ مجوزهاي مربوطه نسبت به توليد اقدام نموده بود، به مراجع قضايي ارجاع شد.
  • گروه اخبار : آرشيو اخبار
  • کد خبر : 281874
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings