کارگاه کنترل کيفيت و بهداشت مواد غذايي در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهريار برگزار شد
کارگاه کنترل کيفيت و بهداشت مواد غذايي با حضور يکصد و ده نفر از پرسنل بهداشت محيط مراکز و شبکه هاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران و کارشناس بهداشت محيط معاونت بهداشتي در تاريخ هاي بيست و دوم و بيست و سوم شهريور ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهريار برگزار شد
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهريار در راستاي اجراي طرح تحول سلامت در بهداشت محيط با رويکرد ايمني غذا و هم چنين اهميت رعايت اصول و موازين بهداشتي در مراکز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي و عرضه مواد غذايي سالم و بهداشتي در جهت ارتقاء سلامت جامعه و لزوم افزايش آگاهي و مرور اطلاعات کارشناسان بهداشت محيط در رابطه با موضوع مذکور نسبت به برگزاري کارگاه دو روزه کنترل کيفيت و بهداشت مواد غذايي اقدام نمود.
در اين کارگاه که با حضور يکصد و ده نفر از پرسنل بهداشت محيط مراکز و شبکه هاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران و کارشناس بهداشت محيط معاونت بهداشتي برگزار گرديد، آقاي دکتر گندمي متخصص بهداشت مواد غذايي و عضو هيات علمي دانشگاه تهران در خصوص جايگاه بازرسي در سلامت مواد غذايي، بيماريهاي غذازاد و نقش غذا، مهمترين عوامل ميکربي غذا زاد ،خطرات شيميايي در مواد غذايي ،افزودني هاي غذايي،تقلبات و اصول و روش هاي نمونه گيري مواد غذايي مطالبي را ارائه نمودند و در پايان نيز ارزيابي علمي از حاضرين در جلسه به عمل آمد.