کلاس آموزشي آشنايي با مواد غذايي و تهيه غذاي مناسب بيماران مبتلا به PKU
واحد پيشگيري و مبارزه با بيماري هاي شبکه به منظور آشنايي والدين بيماران PKU با اين مواد و روش صحيح تهيه مواد غذايي و ذخيره ان به برگزاري دومين کلاس آموزشي با حضور خانواده بيماران در تاريخ 5/4/93 اقدام نمود.
PKUيک بيماري ارثي و مادرزادي است. بيشتر دستگاه عصبي را درگير مي کند. وضعيت بدني نوزاد مبتلا به اين بيماري درهنگام تولد عادي يا بدون علامت (کودک با ظاهري سالم) است اما به تدريج در کودک مبتلا به PKU علائم اختلال هاي عصبي و عقب ماندگي ذهني مشاهده مي شود. هر چه ابتلا به PKU ديرتر تشخيص داده شود، عقب ماندگي ذهني شديدتر خواهد شد. با تشخيص به موقع ابتلا به PKU و شروع مصرف شير و غذاي مخصوص زير نظر متخصص و کارشناس تغذيه، مي توان از افزايش عوارض بيماري پيشگيري کرد و در نتيجه بهره هوشي کودک مبتلا به PKU پس از درمان طبيعي خواهد بود. اين کودکان تا پايان عمر رژيم غذايي با ميزان اسيد آمينه فنيل آلانين(في)کنترل شده دارند که مواد اوليه آن با غذاي افراد سالم متفاوت است. عدم دسترسي به اين مواد به علت هزينه بالا و توليد کم در کشور و همچنين نکاتي که در آماده سازي غذايهاي حاصل از اين مواد وجود دارد از مشکلات والدين کودکان بيمار ميباشد. لذا واحد پيشگيري و مبارزه با بيماريهاي شبکه به منظور آشنايي والدين بيماران PKU با اين مواد و روش صحيح تهيه مواد غذايي و ذخيره ان به برگزاري دومين کلاس آموزشي با حضور خانواده بيماران در تاريخ 5/4/93 اقدام نمود. در اين جلسه، خانم شاهميري راد، عضو انجمن PKU کشور به آموزش عملي و تهيه غذاي نوزادان پرداختند و در ادامه جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد. در انتهاي برنامه غذاهاي رژيمي بين نوزادان PKU تقسيم شد.
LatentStyleCount="267">