به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛
برگزاری جلسه طرح «سفیران سلامت طلبه» در حوضه علمیه نرجس خاتون ( خواهران)
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ جلسه طرح «سفیران سلامت طلبه» در حوضه علمیه نرجس خاتون ( خواهران)، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ نشست طرح «سفیران سلامت طلبه» در محل دفتر ریاست حوزه علمیه نرجس خاتون ( خواهران) با حضور نمایندگان محترم آن حوزه؛ بیک محمدلو و ترابی تشکیل شد.
طرح «سفیران سلامت طلبه» برنامه ای است که در آن سفیران سلامت طلبه ضمن دریافت آموزش و مهارت آموزی در حوزه سلامت؛ نسبت به انتقال دانش و مهارت خود به اقشار مختلف جامعه فعالیت می نمایند.در این طرح که با محوریت و تمرکز بر سبک زندگی سالم و ارتقاء سواد سلامت . فرهنگ سازی برای تقویت رفتار سلامت محور در جامعه برنامه ریزی شده است طلاب آموزش دیده تحت عنوان سفیر سلامت حلقه ارتباط نظام سلامت و شهروندان و جمعیت تحت پوشش می باشند.
جلسه هماهنگی شروع این طرح 30 مهر ماه در محل دفتر رئیس حوزه علمیه نرجس خاتون ( خواهران) تشکیل شد و اعضای جلسه نظرات و پیشنهادات خود را جهت اجرای بهینه این طرح بیان نمودند.
هر جامعه انسانی برای داشتن اعضای سالم و پویا، نیازمند اجرای روش های سالم زندگی و پیروی از سبک سالم زندگی می باشد و دست یابی به این هدف علاوه بر خودمراقبتی تک تک عضای جامعه نیازمند مشارکت جمعی و بهره مندی از ظرفیتهای اجتماعی؛ علمی و فرهنگی جامعه می باشد
خودمراقبتی اقدامات و فعالیتهای آگاهانه، آموخته شده و هدفداری است که فرد به منظور حفظ و ارتقای سلامت خود و خانواده انجام می دهد از این رو به منظور حمایت، تقویت و ترویج سبک زندگی سالم در مراکز حوزوی و فراهم نمودن زمینه های مناسب برای فعالیتهای جمعی در بین طلاب و همچنین بهره گیری از توانمندی این قشر در فرهنگسازی رفتار سالم در جامعه، طرح «سفیران سلامت طلبه» با مشارکت دفتر آموزش و ارتقای سلامت و مرکز خدمات حوزه های علمیه با توجه به بندهای ۱ جزء ۲ و ۱۱ سیاست های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، بند ۱ و ۶ سیاست های کلی آمایش سرزمین و ابلاغ بسته خودمراقبتی به عنوان پنجمین برنامه ملی تحول سلامت تدوین شده است. این برنامه در کلیه دانشگاه/ دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی که در منطقه تحت پوشش آنها مراکز حوزه علمیه وجود دارد؛ اجرا می شود.
سفیر سلامت طلبه، به طلبه داوطلب و علاقه مند به فعالیتهای گروهی در حیطه های مختلف سلامت (جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی) گفته می شود و هدف کلی طرح «سفیران سلامت طلبه» توانمندسازی طلاب برای ارتقای سلامت خود، خانواده، همسانان و جامعه بوده و از اهداف اختصاصی این طرح می توان به جذب یک سفیر سلامت طلبه به ازای هر ده طلبه؛ آموزش سفیران سلامت در زمینه ابعاد مختلف سلامت و آموزش همسانان از طریق سفیران سلامت طلبه اشاره نمود.
کامنت