برگزاری کارگاه آموزشی فرم ارزشیابی و پیش نیازی PRPs برای مسئولان کنترل کیفیت واحدهای تولیدی
برگزاری کارگاه آموزشی فرم ارزشیابی و پیش نیازی PRPs برای مسئولان کنترل کیفیت واحدهای تولیدی
برگزاری کارگاه آموزشی فرم ارزشیابی و پیش نیازی PRPs برای مسئولان کنترل کیفیت واحدهای تولیدی
کارگاه آموزشی «فرم ارزشیابی و پیش نیازی PRPs برای مسئولان کنترل کیفیت واحدهای تولیدی شهرستان شهریار » برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار؛ در این دوره آموزشی که در روز دوشنبه سیزدهم شهریور در سالن همایش شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد، برنامه ها و شیوه نامه هایی که برای پرداختن به نقش محیط در تولید محصولات غذایی ایمن ضروری می باشد به شرکت کنندگان در این جلسه آموزش داده شد.
یکی از شرایط تأمین و حفظ سلامت جامعه، تأمین سلامت مواد غذایی مورد استفاده می باشد، حفظ ایمنی مواد غذایی یکی از شاخص های مهم توسعه می باشد.
در این دوره آموزشی که به همت واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد، روشهای کنترلی مناسب جهت حفظ ایمنی مواد غذایی مانند کنترل آلودگی ، حفظ بهداشت مواد غذایی و شرایط نگهداری بهداشتی آن آموزش داده شد.
در پایان جلسه به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
کامنت