به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛
برگزاری کارگاه جایگاه حیا در سلامتروان خانواده در شبکه بهداشت و درمان شهریار
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ کارگاه جایگاه حیا در سلامتروان خانواده در شبکه بهداشت و درمان شهریار، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ جلسه آموزشی با عنوان «جایگاه حیا در سلامتروان خانواده» به همت واحد سلامت روان و واحد بسیج شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار در سالن همایش، تشکیل شد.
در این جلسه، دکتر صفری روان شناس بالینی (مرکز پژوهش مغز و رفتار دانشگاه شهید بهشتی و مرکز مشاوره دانشگاه تهران) ضمن تبیین نحوه تاثیر فرایندهای ذهنی بر سلامت جسمانی و روانی و تأثیر فعالیت سلولهای عصبی بر عضلات و احساسات، تفکر، توضیحاتی ارائه نمود.
وی در این مورد گفت؛ کلیه فعالیت های جسمی و روحی بدن انسان توسط میلیاردها سلول عصبی موجود در مغز انسان انجام می گیرد. این سلولهای مغزی که نورون نامیده میشوند، اطلاعات را به بقیه بدن ارسال میکنند.در صورت وجود هر گونه اشکال درعملکرد این سلول ها، حرکت عضلات و انتقال احساسات از بخش هایی از بدن به مغز؛ مختل شده و روند تفکر دچار مشکل می شود. وی درخصوص اهمیت سلول های عصبی گفت: نورونها سلول هایی هستند که در صورتی که آسیب ببیند یا تخریب شوند امکان جایگزینی وجود ندارد، بنابراین مراقبت از آنها بسیار مهم است.
در ادامه وی همچنین بر اثربخشی و نقش «حیا و عفاف» در سلامت فرد و بهداشت خانواده و اهمیت آن در تکامل انسان اشاره نمود و عدم تحقق آن را نقصان بزرگی در کمال روحی انسان دانست و اشاره نمود که شخص با رعایت حیا و عفاف، پشتوانه ی بزرگی به دست می آورد که بر سبک زندگی او تاثیر شگرفی می گذارد و او را از دیگران متمایز می سازد. در نتیجه «حیا و عفاف» شخص را در کسب کمالات انسانی مطلوب قرآن یاری می رساند که بسیار فراتر از سلامت روانی و آرامش روحی است.
کامنت