به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛
تشکیل شورای فرهنگی شبکه های بهداشت و درمان با تکیه بر دانش و نقشه مهندسی فرهنگی کشور؛ عامل ارتقاء فرهنگ و بهبود سبک زندگی
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ شورای فرهنگی شبکه های بهداشت و درمان با تکیه بر دانش و نقشه مهندسی فرهنگی کشور؛ عامل ارتقاء فرهنگ و بهبود سبک زندگی تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی در شهریار؛ شورای فرهنگی شبکه بهداشت و درمان 4 تیرماه با حضور مدیر شبکه؛ معاون بهداشت؛ مسئول حراست؛ بسیج و روابط عمومی و دبیر شورا برگزار شد. این جلسه بامحوریت هماهنگی و برنامه ریزی جهت تشکیل ماهیانه شورای فرهنگی مطابق دستورالعمل شورا برگزار شد.
خانم فاطمه رضاییان با نظر اعضای شورا به عنوان دبیر شورا تعیین شد و مقرر شد با همکاری و همراهی اعضای شورا؛ ضمن تشکیل جلسات؛ نسبت به پیگیری مصوبات این جلسه اقدام لازم را انجام دهد. تشکیل شورای فرهنگی شبکه بهداشت و درمان، پیرو بخشنامه شماره 3139 مورخ 30/2/1403 معاونین محترم فرهنگی و بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی و با هدف کلی ارتقاء و هدایت ارتباط بین شبکه بهداشت و درمان و اقشار مختلف جامعه در جهت اصلاح سبک زندگی و بهبود شرایط فرهنگ جامعه؛ انجام می شود.
شبکه های بهداشت و درمان با گستردگی و پراکندگی در سراسر کشور و با توجه به اعتبار، جایگاه و سرمایه اجتماعی خود، تأثر قابل توجهی بر شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه دارند و تشکیل شورای فرهنگی و انجام برنامه ریزی دقیق و با تکیه بر دانش و نقشه مهندسی فرهنگی کشور؛ عامل رسیدن به ابعاد وسیع تر و گسترده تری از ارتباط پویا و دوسویه جامعه و شبکه ها می باشد.
از اهداف شکل گیری و فعالیت این شورا می توان به استفاده از ظرفیت موجود برای ارتقاء وضعیت فرهنگی جامعه؛ تقویت نگاه جامع نگر و پیشگیرانه به معضلات بهداشتی و بیماری ها؛ تلاش برای اصلاح سبک زندگی اجتماعی و ارتقاء فرهنگ سلامت؛ تقویت جبهه فرهنگی و انقلابی در محله؛ فراهم آوردن شرایط رشد فرهنگی تربیتی موثر بر سلامت؛ توسعه مخاطبان و فراهم آوردن شرایط برای ارتقاء اعتماد و اثرگذاری بیشتر؛ اشاره نمود.
سیاست های تعیین شده برای این شورا شامل:
اهمیت خانواده محوری در طراحی اقدامات و برنامه ها؛ ارتقاء ارتباط و تعامل مسجد؛ پایگاه ها بسیج و مراکز بهداشتی و ارتباط باعناصر فرهنگی محله مانند روحانی، معلمان برجسته و موسسات فرهنگی؛ نقش آفرینی شبکه های بهداشت و درمان در شکل گیری افکار عمومی؛ اثرگری در فرهنگ سازی در ازدواج، فرزندآوری و جمعیت؛ جلب مشارکت برای اجرای برنامه های آموزش عمومی ( کارگاه های تربیت فرزند؛ مشاوره ازدواج و ترویج فرهنگ واسطه گری ازدواج)؛ استفاده از فرصت مناسبت های ملی و مذهبی جهت آموزش واطلاع رسانی و حساس سازی جامعه (مشارکت در برنامه های شهرستانی و انتشار منابع آموزشی و استفاده از مومقعیت هایی مانند همایش های شهرستانی؛ مسابقات فرهنگی ...) می باشد.