گشت مشترک در راستای نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ برنامه گشت های مشترک در راستای تشدید نظارت در زمینه رعایت دستورالعمل های بهداشتی درحوزه فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ) به ویژه در فروشگاههای بزرگ، برنامه ریزی و اجرا شد.
کارشناسان بهداشت محیط شبکه از تاریخ 17 لغایت 21 شهریور ماه در ساعات اداری و غیر اداری، در قالب تیم های نظارتی متشکل از نمایندگان اداره تعزیرات حکومتی، شبکه دامپزشکی و اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی، نسبت به بازدید و پایش با تمرکز فروشگاه ها بزرگ و مراکز عرضه گوشت و مرغ شهرستان؛ اقدام نمودند.
در این برنامه مشترک در ۳۹ بازدید از فروشگاهها و مراکز عرضه گوشت و مرغ، ۳۵ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف(گوشت و مرغ، رنگ غذا و...)، معدوم شد. ۴۷۴ لیتر دوغ تاریخ گذشته و لاشه گوشت فاقد مشخصات، توقیف شد.
۸ واحد صنفی دارای تخلف جهت اجرای مراحل قانونی به مراجع قضایی ذی صلاح معرفی شدند و یک کبابی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشت، پلمب شد.
کامنت