به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛
برنامه نمونه برداری از مواد غذایی حساس در صنوف قنادی و آش و حلیم پزی توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهریار انجام شد.
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ برنامه نمونه برداری از مواد غذایی حساس در صنوف قنادی و آش و حلیم پزی توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهریار انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ برنامه نمونه برداری از مواد غذایی حساس در صنوف قنادی و آش و حلیم پزی در تاریخ 13 دی 1403 توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهریار انجام شد.
در این برنامه که با هدف ارتقاء سلامت و ایمنی و امنیت مواد غذایی حساس انجام شد تعداد 12 واحد قنادی مورد بازدید و نمونه برداری قرار گرفت که در همین راستا ۱۲ نمونه میکروبی شیرینی تر و یک نمونه شیرینی خشک؛ جهت بررسی سلامت رنگ مصرفی به آزمایشگاه ارجاع گردید.
و در نمونه برداری از 3 واحد حلیم پزی؛ سه مورد نمونه حلیم برای آزمایش بافت شناسی، تهیه و به آزمایشگاه، ارسال شد.
لازم بذکر است پس از اعلام نتایج آزمایشگاه در صورت وجود هر گونه آلودگی و مشکل؛ اقدام قانونی لازم انجام و پرونده واحد صنفی متخلف جهت رسیدگی به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.
کامنت