جمع آوری و ارسال پانزدهمین پارت شیر اهدایی از شبکه بهداشت شهریار به بیمارستان اکبرآباد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ مرحله پانزدهم شیر اهدایی از شبکه بهداشت و درمان شهریار 27 بهمن 1403، به بانک شیر بیمارستان اکبرآبادی تهران ارسال شد.
مادران شیرده علاوه بر تغذیه نوزاد خود می توانند حداکثر تا یکسال پس از آغاز شیردهی نسبت به اهدا شیر به بانک شیر اقدام کنند. سلامت کامل جسمی و روحی؛ نداشتن سابقه ابتلا به ویروس نقص ایمنی(HIV) و هپاتیت ب؛ نداشتن تست سرولوژی مثبت از نظر بیماری ایدز، هپاتیت B و هپاتیت C ؛ در معرض خطر بیماری ایدز نبودن شریک زندگی، و عدم ابتلا به عفونت های حاد و مزمن از شرایط اولیه اهداء شیر می باشد.
پس از انجام آزمایش رایگان هپاتیت و ایدز برای متقاضیان شیر جمع آوری توسط پیک ارسالی به درب منزل مادران متقاضی به بانک شیر بیمارستان اکبر آبادی ارسال شده و با سایرشیرهای اهدایی ترکیب شده و مراحل استریلیزاسیون و پاستوریزه شدن بر روی شیراهدای برای تغذیه نوزادان نارس به ویژه نوزادان با وزن کمتر از 1500 گرم؛ شیرخواران مبتلا به مشکلات گوارشی؛ مواردی که مادر نمی تواند با شیر خود شیرخوارش را تغذیه کند؛ شیرخواران مبتلا به مشکلات کلیوی؛ عدم تحمل نوزاد جهت تغذیه با شیر مصنوعی و نوزادان دچار سوتغذیه شدید و ...مورد استفاده قرار می گیرد.
طبق پروتکل های بهداشتی که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده، تغذیه با شیرمادر تأثیر زیادی در روند رشد نوزادان و همچنین کاهش احتمال درگیری آنها با بیماریهای گوارشی دارد. برای مثال نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند 7 برابر کمتر از نوزادانی که از شیرخشک تغذیه می کنند، دچار کولیت روده ای می شوند.
مادران داوطلب می توانند با شماره تماس 65245700 و داخلی 167 خانم مومنی تماس بگیرند و بعد از هماهنگی های لازم، به جمع اهداکنندگان بپیوندند.
کامنت