به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛
نظارت شبکه بهداشت و درمان و اداره آموزش و پرورش شهرستان، بر فعالیت پایگاه های تغذیه سالم مدارس شهرستان شهریار
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ نظارت شبکه بهداشت و درمان و اداره آموزش و پرورش شهرستان، بر فعالیت پایگاه های تغذیه سالم مدارس شهرستان شهریار

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ در راستای نظارت بر سلامت و کیفیت عرضه مواد غذایی و آشامیدنی در پایگاه های تغذیه سالم در مدارس(بوفه)؛ کارشناس مسئول درمان اداره آموزش و پرورش به همراه کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه و کارشناس واحد بهداشت محیط شبکه از پایگاه تغذیه 3 مدرسه بازدید نمودند.
این برنامه در راستای نظارت بر حسن اجرای آییننامه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دانشآموزان در زمینه ارائه مواد غذایی مجاز در پایگاه های تغذیه و عدم عرضه مواد غذایی کم ارزش تغذیهای، در مدارس صورت گرفت.
در این بازدید ضمن ارائه آموزش درخصوص اهمیت تهیه و توزیع مواد خوراکی و غذایی سالم برای دانش آموزان؛ رعایت مفاد دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم و توجه ویژه به توزیع مواد غذایی سالم و مجاز به عنوان میان وعده و جلوگیری از عرضه مواد غذایی کم ارزش به متصدیان تأکید شد.
در این برنامه مواد غذایی بدون مشخصات بهداشتی و غیر قابل مصرف شامل لواشک های تقلبی و پشمک شناسایی و معدوم شد.
بازدید مستمر پایگاه های تغذیه مدارس در دستور کار مدیریت آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان قرار دارد که طبق برنامه ریزی انجام شده به صورت مستمر انجام می شود.
ارائه اقلام مجاز و مواد غذایی با ارزش تغذیه ای بالا به صورت بسته بندی و دارای مجوزهای بهداشتی و عدم ارائه غذاهای فله و بدون بسته بندی از مفاد دستورالعمل بهداشت و پایگاه تغذیه سالم می باشد.
اقلام مجاز شامل : انواع خشکبار، خرما، انواع مغز دانه ها، شیر و فرآورده های آن، میوه، لقمه سالم و ..... می باشد.
پایگاه بهداشت و تغذیه سالم به مکانی اطالق می شود که تهیه و یا عرضه و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی آماده مصرف به صورت سرد و گرم و همچنین ارائه خدمات فوق برنامه از جمله آموزش های سلامت محور، مشاوره تغذیه ای، تأمین اقلام بهداشتی ضروری و مرتبط در آن انجام می گیرد.
کامنت