برگزاری ششمین کمیته پدافند غیر عامل و کاهش خطر درحوادث و بلایا
برگزاری ششمین کمیته پدافند غیر عامل و کاهش خطر درحوادث و بلایا
ششمین جلسه کمیته پدافند غیر عامل و کاهش خطر در حوادث و بلایای شبکه بهداشت و درمان شهریار بر گزار شد .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار، ششمین جلسه کمیته پدافند غیر عامل و کاهش خطر در حوادث و بلایا ی شبکه بهداشت و درمان شهریار در روز سه شنبه 11 آبان 1401 در دفتر مدیریت شبکه برگزار شد
این جلسه با حضور آقای دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار ، دکتر قدیری معاون بهداشتی شبکه ، خانم حسینی کارشناس مسئول واحد بلایا و اعضای چارت بلایا برگزار شد. هدف از این جلسه هماهنگی با تیم های ارزیابی سریع و شناسایی کمبود ها ، نقاط ضعف ، مشکلات فنی و اجرایی و مهارت افزایی اعضای این تیم ها بود .
اولویت اول پدافند غیرعامل، ایجاد امنیت و حفظ منابع انسانی است و بر اساس ارزیابی و طبقه بندی انجام شده شبکه های بهداشتی درمانی جزو مراکز مهم قابل حفاظت طبقه بندی شده اند و تآمید شده است که این مراکز از جنبه های ایمنی، امنیت ، تهدیدات سایبری و شناسایی سایر مخاطرات مورد حفاظت قرار بگیرند در این جلسه ضمن بحث و گفتگو در این خصوص تأکید شد در بازدید از واحد های تابعه اماکن و ساختمان های شبکه ( مراکز/ پایگاه ها و خانه ها ) ارزیابی قرار گیرند و مخاطرات شناسایی و در خصوص موراد قابل اصلاح اقدامات لازم انجام شود .
سایر موارد مطروحه در این جلسه عبارت بودند از:
- آمادگی و پیش بینی اقدامات لازم برای مقابله با سرما و یخ بندان ، قطع برق ، قطعی و یا افت فشارگاز و گاز گرفتگی
- تشدید نظارت و آمادگی برای اقدامات لازم برای چهارشنبه آخر سال
- در پیش بودن نوروز و ماه مبارک رمضان و پیش بینی نمهیدات لازم
اولویت اول پدافند غیرعامل، ایجاد امنیت و حفظ منابع انسانی است و مراکز ثقل کشور نیز بر حسب عمق آسیب و سطح تاثیرگذاری به سه دسته تقسیم میگردند.
مراکز حیاتی (Vital Centers) :
مراکزی هستند که در صورت انهدام کل یا قسمتی از آنها، موجب بروز بحران، آسیب و صدمات جدی و مخاطرهآمیز در نظام سیاسی، هدایت، کنترل و فرماندهی، تولیدی و اقتصادی، پشتیبانی، ارتباطی و مواصلاتی، اجتماعی و یا دفاعی با سطح تأثیرگذاری سراسری در کشور گردد.
مراکز حساس (Critical Centers) :
مراکزی هستند که در صورت انهدام کل یا قسمتی از آنها، موجب بروز بحران، آسیب و صدمات قابل توجه در نظام سیاسی، هدایت، کنترل و فرماندهی، تولیدی و اقتصادی، پشتیبانی، ارتباطی و مواصلاتی، اجتماعی و یا دفاعی با سطح تأثیرگذاری منطقهای در کشور گردد.
مراکز مهم (Important Centers) :
مراکزی هستند که در صورت انهدام کل یا قسمتی از آنها، موجب بروز آسیب و صدمات محدود در نظام سیاسی، هدایت، کنترل و فرماندهی، تولیدی و اقتصادی، پشتیبانی، ارتباطی و مواصلاتی، اجتماعی و یا دفاعی با سطح تأثیرگذاری محلی در کشور گردد.
کامنت